Vacature All-round, Back- & Front-office Medewerker


In de afgelopen 15 jaar is Archimede Trading gegroeid van één fysieke winkel in huis- en tuinproducten, tot een bedrijf met - naast die fysieke winkel - maar liefst 5 webshops, een eigen magazijn en bestellingen in heel Nederland en Europa. De komende tijd staan er weer mooie stappen op de planning. En samen met jou willen we ons familiebedrijf verder laten groeien.

Als allround, back- & front-office medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze nieuwe en vaste onlineklanten, zowel zakelijk als consument. Jij helpt mensen graag verder. Je werkzaamheden vinden plaats in een klein hecht team, in een ongedwongen sfeer, waar een dosis humor wordt aangemoedigd en waar iedereen elke dag z’n beste beentje voor zet. Daarnaast ben je geïnteresseerd in het gehele proces en altijd bezig om mee te denken om zowel je eigen werkprocessen als die van je collega’s zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Jij zoekt…

Een fulltimebaan waarin jouw nauwkeurige werkwijze, hands-on mentaliteit en vrolijke persoonlijkheid goed van pas komen.

Een divers takenpakket, zodat geen enkele dag hetzelfde voelt. Je gaat aan de slag met front-office werkzaamheden zoals klantontvangst, agendabeheer en het aannemen en afhandelen van telefoontjes. Tot het verwerken van nieuwe bestellingen en de (backoffice) afhandeling van de facturatie en diverse werkzaamheden in Exact.

Een organisatie waarin initiatief wordt gewaardeerd, je jezelf kan ontwikkelen, waar je collega’s openstaan voor innovatie en waar je de ruimte hebt om je werk zo in te richten dat jij elke dag met plezier naar je werk blijft komen.

Over ons

Wij zijn een groothandel in huis & tuin artikelen. Sinds 2006 leveren we onder andere tuinmachines, gereedschap en plantenvoeding aan uiteenlopende bedrijven. We willen onze doelgroep graag de hulp(middelen) bieden die zij nodig hebben om hun professie of hobby nog beter uit te voeren. Heb je een (beginnende) affiniteit met planten, dan word je vast en zeker hebberig van ons assortiment en dat is absoluut een pre. We zijn zelf erg enthousiast over onze producten en we hopen dat jij dat deelt of hiervoor openstaat. Ben je nog niet bekend met onze webshops, neem dan eens een kijkje op onze op consumenten gerichte webshop: www.all4plants.com – waarvoor we binnenkort een mooie vernieuwing op de planning hebben staan!

Herken jij jezelf hierin?

Je houdt van structuur, maar hebt een hekel aan sleur. Afwisseling in je werk vind je fijn. Bovendien denk je vooruit en geeft het je een goed gevoel wanneer je anderen hebt kunnen helpen. Zowel aan collega’s als richting klanten weet je je boodschap vriendelijk en helder over te brengen.

Daarnaast beschik jij over:

• MBO+ werk- en denkniveau;
• Minimaal een MBO 4 diploma;
• Vaardigheden in Excel, Word en Outlook;
• Een oplossingsgerichte instelling
• Kennis van het boekhoudprogramma Exact;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Beheersing van Duits en/of Frans is een pré.
• Een gezond verantwoordelijkheidsgevoel

Wat je van ons mag verwachten

Kom je hier werken dan word je direct opgenomen in onze Archimede Trading familie. Verdien je een salaris waardoor je ’s nachts niet meer hoeft wakker te liggen. En krijg je alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen en kansen om bij bewezen successen verder te groeien naar gelang je ambities.

Interesse?

Stuur een korte motivatie met CV gericht aan Dhr. Michele Cacciatore naar vacature@archimedetrading.eu. Of neem voor meer informatie contact op via 045-5284444. Je hoort snel van ons!