Vacature Content Manager

In de afgelopen 15 jaar is Archimede Trading gegroeid van één fysieke winkel in huis- en tuinproducten, tot een bedrijf met - naast die fysieke winkel - maar liefst 5 webshops, een eigen magazijn en bestellingen in heel Nederland en Europa. De komende tijd staan er weer mooie stappen op de planning. En samen met jou willen we ons familiebedrijf verder laten groeien.

Als Contentmanager maak jij het verschil met een uitstekende contentstrategie, messcherpe SEO-copy en inspirerende content.

Jij zoekt…

een fulltime baan waarin je creatieve ideeën van begin tot eind kunt uitwerken en waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Je houdt van een informele en nuchtere bedrijfscultuur, hebt een goed gevoel voor humor en wil jezelf graag blijven ontwikkelen.

Als Contentmanager houd je je samen met de Online Marketeer bezig met het creëren, vormgeven, beheren, monitoren en analyseren van online media uitingen. Denk aan teksten en afbeeldingen voor de webshops, Facebookberichten, advertenties en eventueel e-mail marketing.

Over ons

Wij zijn een groothandel in huis & tuin artikelen. Sinds 2006 leveren we onder andere tuinmachines, gereedschap en plantenvoeding aan uiteenlopende bedrijven. We willen onze doelgroep graag de hulp(middelen) bieden die zij nodig hebben om hun professie of hobby nog beter uit te voeren. Heb je een (beginnende) affiniteit met planten, dan word je vast en zeker hebberig van ons assortiment en dat is absoluut een pre. We zijn zelf erg enthousiast over onze producten en we hopen dat jij dat deelt of hiervoor openstaat. Ben je nog niet bekend met onze webshops, neem dan eens een kijkje op onze op consumenten gerichte webshop: www.all4plants.com – waarvoor we binnenkort een mooie vernieuwing op de planning hebben staan!

Herken jij jezelf hierin?

Jij schrijft overtuigende, onderscheidende teksten in zowel Nederlands als Engels, altijd rekening houdend met verschillende doelgroepen en mediafunctionaliteiten.

Daarnaast beschik jij over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • ervaring met sociale media;
  • ervaring met contentcreatie;
  • ervaring met SEO;
  • kennis van HTML en CSS is een pré;
  • kennis van Photoshop en productfotografie is een pré;
  • ervaring met data-analyses is een pré;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat je van ons mag verwachten

Kom je hier werken dan word je direct opgenomen in onze Archimede Trading familie. Verdien je een salaris waardoor je ’s nachts niet meer hoeft wakker te liggen. En krijg je alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen en kansen om bij bewezen successen verder te groeien naar gelang je ambities. Ook leuk: je werkt met de nieuwste versies van Photoshop, Illustrator, InDesign etc!

Interesse?

Stuur een korte motivatie met CV gericht aan Dhr. Michele Cacciatore naar vacature@archimedetrading.eu. Of neem voor meer informatie contact op via 045-5284444. Je hoort snel van ons!