Vacature Front-end Developer


In de afgelopen 15 jaar is Archimede Trading gegroeid van één fysieke winkel in huis- en tuinproducten, tot een bedrijf met - naast die fysieke winkel - maar liefst 5 webshops, een eigen magazijn en bestellingen in heel Nederland en Europa. De komende tijd staan er weer mooie stappen op de planning. En samen met jou willen we ons familiebedrijf verder laten groeien.

Als Front-end Developer til jij de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van onze systemen naar een hoger niveau en heb je een kritische blik op webdesign.

Jij zoekt…

een fulltime baan waarin je jouw kennis inzet voor het creëren van goed functionerende front-end oplossingen en waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Je houdt van een informele en nuchtere bedrijfscultuur, hebt een goed gevoel voor humor en wil je vaardigheden blijven verbeteren.

Als Front-end developer houd jij je samen met je collega programmeurs bezig met het vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren van de front-end van onze webshop(s) en CRM-, CMS-, WMS,- en bestelsysteem. Daarnaast ondersteun je de afdeling Marketing & Communicatie op het gebied van vormgeving en Search Engine Optimization (SEO).

Een organisatie waarin initiatief wordt gewaardeerd, je jezelf kan ontwikkelen, waar je collega’s openstaan voor innovatie en waar je de ruimte hebt om je werk zo in te richten dat jij elke dag met plezier naar je werk blijft komen.

Over ons

Wij zijn een groothandel in huis & tuin artikelen. Sinds 2006 leveren we onder andere tuinmachines, gereedschap en plantenvoeding aan uiteenlopende bedrijven. We willen onze doelgroep graag de hulp(middelen) bieden die zij nodig hebben om hun professie of hobby nog beter uit te voeren. Heb je een (beginnende) affiniteit met planten, dan word je vast en zeker hebberig van ons assortiment en dat is absoluut een pre. We zijn zelf erg enthousiast over onze producten en we hopen dat jij dat deelt of hiervoor openstaat. Ben je nog niet bekend met onze webshops, neem dan eens een kijkje op onze op consumenten gerichte webshop: www.all4plants.com – waarvoor we binnenkort een mooie vernieuwing op de planning hebben staan!

Herken jij jezelf hierin?

Jij hebt interesse in de nieuwste ontwikkelingen van internettechnologie, interactiedesign en programmeermethoden. Bovendien ben je in staat om de wensen van de gebruikers te vertalen naar de juiste look & feel, zonder de gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Daarnaast beschik jij over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • ervaring in front-end development;
  • goede kennis van HTML(5) en CSS(3);
  • ervaring met (cross browser) responsive (web)design;
  • ervaring met Less of Sass is een pré
  • goede kennis van Javascript en AJAX technieken;
  • ervaring met JQuery is een pré
  • ervaring met Bootstrap(4) is een pré
  • ervaring met PHP is een pré
  • ervaring met een PHP framework (Codeigniter/Laravel) is een pr&eacute.

Wat je van ons mag verwachten

Kom je hier werken dan word je direct opgenomen in onze Archimede Trading familie. Verdien je een salaris waardoor je ’s nachts niet meer hoeft wakker te liggen. En krijg je alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen en kansen om bij bewezen successen verder te groeien naar gelang je ambities.

Interesse?

Stuur een korte motivatie met CV gericht aan Dhr. Michele Cacciatore naar vacature@archimedetrading.eu. Of neem voor meer informatie contact op via 045-5284444. Je hoort snel van ons!