ARCHIMEDE TRADING B.V.

Archimede Trading is een Groothandel voor de Tuinbouw en Handelsonderneming die sinds 2006 actief is in de productie, ontwikkeling en verkoop van tuinbouw- en aanverwante producten. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met producten van uiteenlopende aard. Mocht u op zoek zijn naar een product die u niet in onze webwinkel heeft kunnen vinden, vraag het ons dan en wellicht kunnen wij het u toch snel leveren. Door onze rechtstreekste import, expertise, het doeltreffend beheer en kosteneffectieve logistiek zijn wij in staat alle artikelen tegen een competitieve prijs aan te bieden en binnen 24 uur in Nederland en Belgiƫ te leveren.

 

U kunt bij ons online bestellen en deze laten bezorgen, of desgewenst kunt u uw bestelling ook afhalen. Als u voor 12.00 uur besteld dan kunt u uw bestelling na 13.00 uur afhalen.

 

Archimede Trading BV is leverancier en adviseur voor de professionele tuinbouw en handelsonderneming van goederen van allerlei aard. Tevens ontwikkelen wij company management software genaamd ARC. ARC bevind zich volledig in de cloud en biedt tal van mogelijkheden zoals relatie en voorraadbeheer, kassa en webwinkel en nog veel meer. Door als klant van Archimede Trading BV gebruik te maken van ARC heeft u als groot voordeel dat u al onze producten in uw kassa hebt staan, met altijd de actuele prijzen en voorraad. Vraag vrijblijvend naar een demo van ARC.

 

Service en klantgerichtheid zijn bij ons standaard. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u bij ons klant worden, dan kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken van 09.00 uur tot 18.00 uur of via het contact formulier.