Vacature PHP-Programmeur


In de afgelopen 15 jaar is Archimede Trading gegroeid van één fysieke winkel in huis- en tuinproducten, tot een bedrijf met - naast die fysieke winkel - maar liefst 2 webshops, een eigen magazijn en bestellingen in heel Nederland en Europa. De komende tijd staan er weer mooie stappen op de planning. En samen met jou willen we ons familiebedrijf verder laten groeien.

Als PHP-Programmeur houd je van afwisseling en ga je een uitdaging op het gebied van softwareontwikkeling niet uit de weg.

Jij zoekt…

een fulltime baan waarin je unieke e-commerce software kunt ontwikkelen en waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Je houdt van een informele en nuchtere bedrijfscultuur, hebt een goed gevoel voor humor en wil je vaardigheden blijven verbeteren.

Als PHP Programmeur houd je je samen met je collega programmeurs bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden van onze webshop(s) en CRM-, CMS-, WMS,- en bestelsysteem. Eventuele bugs los jij snel en effectief op.

Over ons

Wij zijn een groothandel in huis & tuin artikelen. Sinds 2006 leveren we onder andere tuinmachines, gereedschap en plantenvoeding aan uiteenlopende bedrijven. We willen onze doelgroep graag de hulp(middelen) bieden die zij nodig hebben om hun professie of hobby nog beter uit te voeren. Heb je een (beginnende) affiniteit met planten, dan word je vast en zeker hebberig van ons assortiment en dat is absoluut een pre. We zijn zelf erg enthousiast over onze producten en we hopen dat jij dat deelt of hiervoor openstaat. Ben je nog niet bekend met onze webshops, neem dan eens een kijkje op onze op consumenten gerichte webshop: www.all4plants.com – waarvoor we binnenkort een mooie vernieuwing op de planning hebben staan!

Herken jij jezelf hierin?

Vanzelfsprekend heb je passie voor het vak, werk je nauwkeurig en heb je een probleemoplossende instelling. Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van programmeren.

Daarnaast beschik jij over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • ervaring met programmeren;
  • goede kennis van PHP (5.*/7) en MySQL;
  • goede kennis van object georiënteerd programmeren;
  • goede kennis van XML, HTML en CSS;
  • goede kennis van Javascript en AJAX technieken;
  • ervaring met Less of Sass is een pré
  • ervaring met Bootstrap(4) is een pré;
  • ervaring met een PHP framework (Codeigniter/Laravel) is een pré;
  • ervaring met Linux is een pré.

Wat je van ons mag verwachten

Kom je hier werken dan word je direct opgenomen in onze Archimede Trading familie. Verdien je een salaris waardoor je ’s nachts niet meer hoeft wakker te liggen. En krijg je alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen en kansen om bij bewezen successen verder te groeien naar gelang je ambities.

Interesse?

Stuur een korte motivatie met CV gericht aan Dhr. Michele Cacciatore naar info@2clever.eu. Of neem voor meer informatie contact op via 045-5284444. Je hoort snel van ons!